Samenwerking

Het verhaal achter communicatiebureau Gulden

Gulden is opgericht vanuit de visie dat er meer oprecht gecommuniceerd moet worden op social media en in de kranten. Veel bedrijven willen aan de slag met social media of PR, maar weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Ze kiezen al snel voor een te duur communicatiebureau of een onervaren freelancer.

Gulden onderscheidt zich als toegankelijk bureau voor startups en corporates. Onze passie voor communicatie zorgt ervoor dat we prachtige resultaten boeken, maar ook betaalbaar zijn.

De moderne consument wil kunnen bedanken, complimenteren, klagen en vragen. Het gesprek is er al. We helpen je graag mee te doen.

Onze werkwijze
Onze diensten

Ook leuk om te weten

  • We houden van de Gulden, maar zijn échte fans van de Euro.
  • Storytelling vormt het hart van onze diensten.
  • Als je aan Nederlandse nostalgie denkt, denk je onder andere aan... De Gulden.

Uw persoonlijke communicatieadviseur

Dean Kappen

Oprichter Gulden

In 2008 startte hij op 14 jarige leeftijd een eigen internetbureau. Nadat hij als expert werd uitgelicht in het boek CommunicatieNU, trad hij in dienst bij een traditioneel communicatiebureau.

Na drie jaar lang een divers klantportfolio bediend te hebben én genomineerd te worden voor de European Digital Communications Awards, werd het tijd voor een eigen communicatiebureau.

Een eigentijds bureau waarin hij zijn visie op het vak kan uitten en oprecht een bijdrage kan leveren aan startups en corporates.

mEDIAVERSCHIJNINGEN

aWARDS

Dean werkte eerder voor o.a.: Adecco, Ajilon, BNP Paribas Cardif, Chiesi, Cofely, HEVO, Ice*Amsterdam, Kentucky Fried Chicken, Meddex, Olympia Uitzendbureau, Physitrack, PO-Raad, ROC Midden Nederland, Roger Bacon, Samsung, Theater Bellevue, The Startup Orgy, Yarden

Een vooruitstrevende manier van samenwerken

Week
1

Er wordt kennis gemaakt met uw persoonlijke communicatieadviseur. Hij neemt een interview af om de eerste verhaallijn op papier te zetten. Daarnaast wordt er gekeken naar uw huidige communicatiebeleid.

Week
2

We zijn inmiddels op de hoogte van wat er zich in uw organisatie afspeelt. Aan de hand van een contentkalender wordt de social media content voor de eerste week geschreven. De verhaallijn is inmiddels klaar.

Week
3

Op basis van de verhaallijn worden er een invalshoek, persbericht of blog geschreven. Deze zijn met jouw feedback tot stand gekomen. Het is nu tijd om de media te benaderen óf de blog te publiceren.

Week
4

We sturen je regelmatig interessante artikelen over je vakgebied door en stellen je op de hoogte van relevante inhaak momenten. Elke maand revalueren we de voortgang om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

De eerste vier weken zijn cruciaal voor iedere samenwerking. De basis voor de samenwerking wordt in deze periode vastgesteld. Om er zeker van te zijn dat we je tevreden kunnen stellen hanteren we bij nieuwe klanten een doorlopend opzegtermijn van één maand. Zo kunnen wij rustig aan elkaar wennen.

Onze diensten
Maak een afspraak